Album, koncert, miegymás

Utolsó kommentek

Címkék

30y (1) 30 seconds to mars (1) acdc (2) ace of base (1) ákos (1) alanis morissette (3) alicia keys (1) amanda palmer (1) amber smith (1) amy winehouse (2) anima sound system (1) annie lennox (1) atomic kitten (1) ausztria (2) babyshambles (1) backstreet boys (1) bad religion (1) balatone (1) beat dis (1) beck (2) beyoncé (1) björk (1) blind melon (1) blink 182 (1) blur (3) boyzone (1) brighton port authority (1) britney spears (4) brit awards 08 (2) bros (1) bryan adams (1) bush (1) b 52s (1) chemical brothers (1) chinese democracy (1) chris cornell (2) coldplay (12) comeback (1) craig david (1) creed (1) daniel powter (2) depeche mode (1) diddy (1) dido (1) disco express (1) dodgy (1) duffy (1) duran duran (2) eagles of death metal (1) east 17 (1) eiffel 65 (1) elbow (1) eternal (1) exit (2) fall out boy (1) fatboy slim (2) flying tv (1) fonogram (2) foo fighters (1) foxboro hot tubs (1) franz ferdinand (1) gavin rossdale (1) gnarls barkley (1) gogol bordello (1) goldfrapp (1) good charlotte (2) green day (2) grooverider (1) guns n roses (3) gwen stefani (1) haddaway (1) him (1) hurra torpedo (1) iron maiden (2) jacked (1) jackson 5 (1) jack white (1) james bond (1) jennifer hudson (1) jose gonzalez (1) junkie xl (1) justice (1) kaiser chiefs (1) kajagoogoo (1) kanye west (2) kasabian (1) kasza tibi (1) katy perry (1) keane (3) kelly clarkson (1) kid rock (2) killers (2) kiss (2) koncert (2) kylie minogue (2) led zeppelin (2) lenny kravitz (2) lily allen (1) linkin park (2) madonna (5) mariah carey (1) mark ronson (1) mel c (1) messugah (1) metallica (5) moby (2) morcheeba (1) morrissey (1) motorhead (1) mtv europe music awards 2008 (2) muse (2) new kids on the block (5) nick cave (3) nightwish (1) nine inch nails (2) nme schockwaves awards (1) norman cook (1) nova rock (3) nova rock 2009 (1) nox (1) oasis (6) offspring (4) onerepbulic (1) onerepublic (1) panic at the disco (3) paramore (2) paul mccartney (1) paul weller (1) pendulum (2) phish (1) pink (1) placebo (1) popper péter (1) portishead (3) pussycat dolls (1) queen (1) radiohead (5) ratm (1) red hot chili peppers (1) rem (6) reunion (1) robbie williams (2) salt n pepa (1) scarlett johansson (1) scars on broadway (1) seal (2) sex pistols (3) sheryl crow (1) sia (1) sigur ros (1) skunk anansie (1) slash (1) smashing pumpkins (2) snow patrol (1) spice girls (2) star positive (1) stereophonics (1) stone temple pilots (1) suhancos (1) sziget 2008 (15) the cribs (1) the cure (1) the dresden dolls (1) the kooks (1) the music (1) the police (1) the prodigy (1) the streets (2) the ting tings (1) the unbending trees (2) the verve (3) timbaland (1) transglobal underground (1) u2 (2) ub 40 (1) ultravox (1) velvet revolver (3) victoria beckham (1) volt 2008 (2) volt fesztivál (1) weezer (3) whigfield (1) yazoo (1)

2008.02.10. 00:17 Tomazzo

A t.A.T.u. a Szigetet akarja

Az Interscope Records honlapján található információk szerint az orosz hol leszbi-hol nem leszbi lánybanda idén a Szigetre akar jönni. Azt azonban ők is tudják, hogy ennek a remek ötletnek mi valószínűleg nem nagyon örülünk. Ha valaki mégis rá szeretne rántani a Nagyszínpad előtt egy kis középgyenge zenével tarkított buja leszbiműsor kukkolása közben, akkor a csajok menedzsmentje szerint nincs más dolga, mint beírni őket a kívánsággépbe. Hogy biztos legyen a dolog, a lányok hivatalos honlapján is elhelyeztek egy feltűnő linket, amely a szavazáshoz vezet. Tatuék egyébként a visszatérést tervezgetik, tavaly már ki is jött a Beliy Plaschik című orosz nyelvű videójuk, ami természetesen annyira botrányosra sikeredett, hogy sebtében meg is kellett vágni. Így csak a töménytelen mennyiségű fehérnemű villantás maradt. A Sziget fellépésre sem ígérhetnek mást. Na, mindenkinek összefutott a nyál a szájában, vagy mégis inkább a Rage Against The Machine-re szavazzunk tömegesen?


t.A.T.u - Beliy Plaschik (White Robe)


4 komment

Címkék: sziget 2008


A bejegyzés trackback címe:

https://paprika.blog.hu/api/trackback/id/tr45333047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reach (törölt) 2008.02.22. 17:39:30

Azért jó lenne, ha Magyarországon tisztában lennének azzal, hogy 6 éves koruk óta, világ életükben is zenét tanultak. Yulja Volkova 7-szeres országos zongorazseni, 12 évesen felnőtteket vert el a zsűri szerint, és gondolom azért azt senki nem vitatja, hogy nyílvánvalóan Moszkvában igencsak jó komolyzenészek vannak és az oktatás is magasan szárnyal. A másik lány pszichológiából diplomázott, és éppen a második diplomája előtt áll.

Annak sincs tudatában senki Magyarországon, hogy a lányoknak ezt megelőzően is volt már egy "második" angol nyelvű albumuk, ahol Richard Carpenter volt a májercsávó és a Village-ben készült, LA-ben.

Mindennek az oka pedig igen egyszerű: Anno, közel tíz éve, pénzt akartak rajtuk keresni. Írtak egy lemeznyi zenét nekik, a managerük meg kitalálta, hogy az egyik dal kapcsán, mindig csókolózzanak, hiszen a dalszöveg a tini-leszbimusról, útkeresésről bla-bla-bla szól. De azért szeretne sok magyar és nyugati sztárocska úgy "cincogni", mint a fekete lány, élőben... Időközben végighaknizták az egész ex-Szovjetuniót, Kanadát, Ausztráliát és főleg Japánt, meg Tajvant.

A lányokból pénzt akartak keresni és bármilyen tehetségesek is, komoly előadókánt már nem fogják tudni eladni magukat, pedig baromi jó kis munkát csináltak ám oroszul, most is Londonban. Áprilisban lesz belőle lemez asszem.

Ajánlom a következő olvasványt a szerzőnek:
posztinfo.hu/hir.php?id=1331

Valamint, hogy ha már közöl egy információt, akkor annak első magyar nyelvű forrását is legyen szíves közzé tenni - merthogy kábé november óta lehet ezt a hírt tudni:
posztinfo.hu/hir.php?id=583

Szóval, egész nyugodtan lehet fikázni őket, azért, amit nyugaton csinálnak, de talán érdemes lenne elgondolkozni azon, hogy miről szól a dolog. Nyugaton pénzt keresnek, otthon meg azt csinálják, amit szeretnek. Mert nyugaton sokkal könnyebb pénzt keresni, mint valami érdemlegeset csinálni. Ja és erre sokkal vevőbben nyugaton az emberek, mint az értékesebb dolgokra. (A nyugati világban is csak kisebbség az, aki nem a pénzelt szutyokpoppot hallgat.)

Az oké, hogy nem a könnyűzene csimborasszója ez az izé, még otthon sem, de azért nem ártana utána nézni annak, amiről szó van és nem beszopni azt kedves szerző, amit a magyar médiában súlykolnak ezerrel. Ez a két lány pontosan tudja ma már, hogy mit csinál és tessék megkapaszkodni: zenei szakember az egyikük, és mindketten kíváló hangszeres zenészek. Ellentétben valamennyi magyar "pop- és rockistennel".

ERRŐL A KONCERTFELVÉTELRŐL IS AZ GONDOLOD, HOGY IGÉNYTELEN POPSZUTYOK?
youtube.com/watch?v=vb7fM0VZqis

Üdv, egy finoman szólva nem éppen t.A.T.u.-rajongó orosz!

Rosta Viki 2008.03.20. 10:36:35

Sztem teljesen igaza van a cikk szerzőjének,én személy szerint felháborodtam az Aktív riportján mert nagyon imádom Yuliáékat és állítom nincs még 2 ilyen lány oroszországban,vagy másutt!!!!!!!!!t.A.T.u. 4ever!!!És jöjjenek a Szigetre mert én ott leszek az első sorban!!!!!!!

Mureil 2008.04.08. 13:48:50

Szerintem is jöenek Magyarországra és énekeljenek, mert nagyon szeretem őket és nagyon jó emlékeim vannak a dalaikkal kapcsolatban. t.A.T.u. a cool :-)

PennyWise 2008.04.08. 14:19:18

Azért kicsit óvatosabban fogalmaznék...
Az lehet hogy Yulja Volkova tud zongorázni...de a 80-90-ig terjedő időszakban a Szovjetúnióban még minden évben "kitermeltek"
egy sokszoros "időszakos zongorazsenit"és az álltalában mindíg eltünt a süllyesztőben-hogy helyet adjon az újnak(interneten erről nem találtam infot...egy régi interpressből van a cikk erről a "zenegépről")
Ami meg a diplomát illeti...nem egy mai Populáris illetve kevésbé populáris zenész-zenekarban van/vannak (többszörös) diplomások
A tehetséget nem ezzel a mércével mérjük...
Ha tényleg tehetségesek a lányok akkor mindenképpen el fogják tudni adni magukat komoly előadókként,de a fő kérdés hogy ezek után a régi rajongóik előtt mennyire lesznek hitelesek...(és hogy esetlegesen töb ruhával és kevesebb megjátszással többre viszik e-de ez csak a közvélemény)
A kedves kis szössszenet írója nyilván a saját blogján azt ír amit akar ettől függetlenül tényleg elég gáz hogy immár 20 éve fikázza a magyar jónép az oroszokat....holott a németek sokkal több ideig "szálltak meg" itt ..:)
Egyénileg semmi kifogásom a lányok ellen a szigeten...sokmás ellen viszont lenne....:(
süti beállítások módosítása