Album, koncert, miegymás

Utolsó kommentek

Címkék

30y (1) 30 seconds to mars (1) acdc (2) ace of base (1) ákos (1) alanis morissette (3) alicia keys (1) amanda palmer (1) amber smith (1) amy winehouse (2) anima sound system (1) annie lennox (1) atomic kitten (1) ausztria (2) babyshambles (1) backstreet boys (1) bad religion (1) balatone (1) beat dis (1) beck (2) beyoncé (1) björk (1) blind melon (1) blink 182 (1) blur (3) boyzone (1) brighton port authority (1) britney spears (4) brit awards 08 (2) bros (1) bryan adams (1) bush (1) b 52s (1) chemical brothers (1) chinese democracy (1) chris cornell (2) coldplay (12) comeback (1) craig david (1) creed (1) daniel powter (2) depeche mode (1) diddy (1) dido (1) disco express (1) dodgy (1) duffy (1) duran duran (2) eagles of death metal (1) east 17 (1) eiffel 65 (1) elbow (1) eternal (1) exit (2) fall out boy (1) fatboy slim (2) flying tv (1) fonogram (2) foo fighters (1) foxboro hot tubs (1) franz ferdinand (1) gavin rossdale (1) gnarls barkley (1) gogol bordello (1) goldfrapp (1) good charlotte (2) green day (2) grooverider (1) guns n roses (3) gwen stefani (1) haddaway (1) him (1) hurra torpedo (1) iron maiden (2) jacked (1) jackson 5 (1) jack white (1) james bond (1) jennifer hudson (1) jose gonzalez (1) junkie xl (1) justice (1) kaiser chiefs (1) kajagoogoo (1) kanye west (2) kasabian (1) kasza tibi (1) katy perry (1) keane (3) kelly clarkson (1) kid rock (2) killers (2) kiss (2) koncert (2) kylie minogue (2) led zeppelin (2) lenny kravitz (2) lily allen (1) linkin park (2) madonna (5) mariah carey (1) mark ronson (1) mel c (1) messugah (1) metallica (5) moby (2) morcheeba (1) morrissey (1) motorhead (1) mtv europe music awards 2008 (2) muse (2) new kids on the block (5) nick cave (3) nightwish (1) nine inch nails (2) nme schockwaves awards (1) norman cook (1) nova rock (3) nova rock 2009 (1) nox (1) oasis (6) offspring (4) onerepbulic (1) onerepublic (1) panic at the disco (3) paramore (2) paul mccartney (1) paul weller (1) pendulum (2) phish (1) pink (1) placebo (1) popper péter (1) portishead (3) pussycat dolls (1) queen (1) radiohead (5) ratm (1) red hot chili peppers (1) rem (6) reunion (1) robbie williams (2) salt n pepa (1) scarlett johansson (1) scars on broadway (1) seal (2) sex pistols (3) sheryl crow (1) sia (1) sigur ros (1) skunk anansie (1) slash (1) smashing pumpkins (2) snow patrol (1) spice girls (2) star positive (1) stereophonics (1) stone temple pilots (1) suhancos (1) sziget 2008 (15) the cribs (1) the cure (1) the dresden dolls (1) the kooks (1) the music (1) the police (1) the prodigy (1) the streets (2) the ting tings (1) the unbending trees (2) the verve (3) timbaland (1) transglobal underground (1) u2 (2) ub 40 (1) ultravox (1) velvet revolver (3) victoria beckham (1) volt 2008 (2) volt fesztivál (1) weezer (3) whigfield (1) yazoo (1)

2008.01.29. 17:09 Tomazzo

Összeáll a New Kids On The Block - Támad a múlt

Visítsuk, hogy sztepbájsztep! Minden idők egyik legnagyobb alapfiúbandája újra színpadra lép. Vagy stúdióba vonul. Végülis még nem tudni, hogy a két variáció közül melyik lép életbe hamarosan, de most már 99%, hogy újra összeállnak a már nem annyira új fiúk. A nagy összeborulás már évek óta érik, 1999-ben az MTV kedvéért már majdnem meg is barátkoztak a comeback gondolatával, de Jonathan végül mégsem akart a színpadon bohóckodni. A banda egyelőre nem kommentálta a pletykákat, de bőven elég, ha a csapat hivatalos honlapjára tévedünk, ahol sokat sejtető képsorok villannak fel a közelgő jövőről. Ráadásul egy bennfentes emberke elárulta, hogy ha ennyiből még nem lenne világos, az NKOTB website azért lépett újra életbe, mert Jordan, Jonathan, Joey, Danny és Donny újra szeretnék élni régi dicsőséges korszakukat.
Mostanában mintha mindenkinek elfogyott volna a pénze, vagy csak unatkozna, de ekkora visszatérés-mánia talán még sohasem volt. Támadnak a '80-as, '90-es évek!

Ace of Base

A svéd banda újra meglátta a jelet, kinyílt a szeme, és rájött, hogy kiürült a kassza. Idén szeptemberben jön az új lemez, és elindul a világ körüli turné. A szőke énekesnő, Linn Berggren köszönte, de nem kért a fantasztikus ötletből, úgyhogy a trióvá fogyatkozott csapat így volt kénytelen lenyomni a turnéra bemelegítő partikat. Februárban állítólag új klippel támadják be a jónépet.

Kajagoogoo
A '80-as évek egyik legdurvább sérózenekara idén újra lecsap. Tavaly már kiadtak egy új dalt Rocket Boy néven, de egy teljes lemez is készülőben van. Megjelenési időpontja bizonytalan. A banda öt tagról háromra fogyatkozott, csak Nick Beggs, Steve Askew és Stuart Neale tolja tovább a szekeret, és hála istennek, némi fazonigazításon is átestek az összeállás örömére. Fogjuk rá, hogy most úgy festenek, mintha egy texasi Depeche Mode találkozóról szalajtották volna őket.

Salt-n-Pepa
A szexmániás nőcik már tavaly visszatértek a VH1 valóságshow-jában, a The Salt-n-Pepa Show-ban, amely végigköveti újbóli nagy egymásra találásukat. A reality végén valószínűleg kijön az új lemez, és elindul a koncertturné is. Az egyetlen bökkenő, hogy a csajok mintha kicsit már kiöregedtek volna a ribiszerepből.

Eternal
A '90-es évek közepesen érdektelen csajbandája 2008-ra felélte a tartalékait, úgyhogy kambekkel. Persze állítólag ez még nem biztos, viszont a csapathoz közelálló emberek elkotyogták, hogy már turnédátumok és lemezszerződés is lapul a pacsirták kosárkájában. A probléma csak az, hogy egyelőre Kelle Bryan nem tudja, hiányzik-e neki a színpad, úgyhogy még az sincs kizárva, hogy új tagot vesznek be a buliba.


Atomic Kitten
Az angol lánybanda közel négy éve bukott el a Ladies Night című nagyszabásúra tervezett album után, de a popszakmában ugyebár semmi sincs veszve: nincs nagy bukta, csak el kell menni némi pihenőre. Az atomlányok idén új dallal , az Anyone Who Has a Heart feldolgozással álltak elő, majd Liz elkottyantott némi rejunion-infót. A banda egyelőre még nem tudja, hogyan, mikor, mivel, de előjön a barlangból, annyi szent. Natasha Hamilton mindenesetre idén még kidob egy szólólemezt is.

Yazoo
Vince Clarke és Alison Moyet 25 év után útra kél a Reconnected Tour-ral. Most mindketten úgy érzik, hazatértek. Egyelőre csak a koncertekről beszéltek és egy négylemezes karrier összegző cd-kiadásról, de hátha még feltörnek bennük a régi emlékek, milyen jó is volt, amikor még a stúdióban nyomogatták a szintit.


Boyzone
Tavaly novemberben állt először színpadra a csapat a BBC Children In Need műsorának kedvéért, majd ha már így egymásra találtak, össze is hoztak egy jókora ír és angol turnét 2008 júniusára. A nagy eseményre három óra alatt 200.000 jegyet passzoltak el. Ezek után nem csoda, ha Ronan Keating és csapata azt nyilatkozta, hogy nagyon komolyan veszik a visszatérést. Azóta jó fiúbanda módjára leálltak a piáról és edzőtermekben alszanak. Albumról egyelőre még nem esett szó, de valószínűleg egy újabb meglepő fordulatot vesz majd a sztori, amikor kiderülnek róla az első infók.


The B-52's
Ennyire lelkes visszatérést sem nagyon lát az ember! A csapat már netre pakolta a március 25-én megjelenő Funplex borítóját és tracklistáját is. Ráadásul ha még azt is hozzávesszük, hogy a nagy mű közel két évig készült, beláthatjuk, hogy annyira rosszul mégsem sülhet el az egész.



East 17
Bezonyám, egy újabb fiúbanda tér vissza a jól megszokott pózoláshoz! A nagy csapatba mondjuk továbbra sem szeretne visszatérni Tony Mortimer, de ez nem akadályozza meg a maradék három faszit, hogy új lemezt készítsenek. Brian Harvey, John Hendy és Terry Coldwell már dolgoznak a dalokon, ráadásul a lázas munkáról manapság már nem túl meglepő módon tavaly májusban egy dokumentumfilmet is forgatott a Channel 4. A lemez persze szerintük rohadt jó lesz. Mi más is lehetne?

Dodgy
A zenekar az ex-Smiths basszusgitáros, Andy Rourke alapítványának próbál majd összeszedni némi lóvét, ezért fellép egy rákellenes rendezvényen, amelyet az Embrace énekese, Danny McNamara rendez majd. Az esemény február 23-án kerül megrendezésre Manchesterben. A banda további tervei nem ismertek.


Sex Pistols
Az még hagyján, hogy a punkok a tavalyi év végén lenyomtak néhány bulit, de jövőre néhány fesztiválon is beleköpnek majd néhány jólszituált látogató levesébe. És persze ha már úgyis nyílt pénzkeresésről van szó, akkor nem lenne teljes a balhé egy új lemez nélkül. Mondjuk erről még semmi konkrétum nem hangzott el, de annyi már biztos, hogy vannak új dalok, és Rotten szerint nincs kizárva, hogy összejön belőlük egy lemezre való. Aztán ha megszedték magukat, megint eltűnnek egy időre, és marad a halidéj a napon. Mert megérdemlik.

Szólj hozzá!

Címkék: sex pistols eternal ace of base yazoo comeback new kids on the block salt n pepa b 52s kajagoogoo atomic kitten boyzone east 17 dodgy


A bejegyzés trackback címe:

https://paprika.blog.hu/api/trackback/id/tr25316652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása