Album, koncert, miegymás

Utolsó kommentek

Címkék

30y (1) 30 seconds to mars (1) acdc (2) ace of base (1) ákos (1) alanis morissette (3) alicia keys (1) amanda palmer (1) amber smith (1) amy winehouse (2) anima sound system (1) annie lennox (1) atomic kitten (1) ausztria (2) babyshambles (1) backstreet boys (1) bad religion (1) balatone (1) beat dis (1) beck (2) beyoncé (1) björk (1) blind melon (1) blink 182 (1) blur (3) boyzone (1) brighton port authority (1) britney spears (4) brit awards 08 (2) bros (1) bryan adams (1) bush (1) b 52s (1) chemical brothers (1) chinese democracy (1) chris cornell (2) coldplay (12) comeback (1) craig david (1) creed (1) daniel powter (2) depeche mode (1) diddy (1) dido (1) disco express (1) dodgy (1) duffy (1) duran duran (2) eagles of death metal (1) east 17 (1) eiffel 65 (1) elbow (1) eternal (1) exit (2) fall out boy (1) fatboy slim (2) flying tv (1) fonogram (2) foo fighters (1) foxboro hot tubs (1) franz ferdinand (1) gavin rossdale (1) gnarls barkley (1) gogol bordello (1) goldfrapp (1) good charlotte (2) green day (2) grooverider (1) guns n roses (3) gwen stefani (1) haddaway (1) him (1) hurra torpedo (1) iron maiden (2) jacked (1) jackson 5 (1) jack white (1) james bond (1) jennifer hudson (1) jose gonzalez (1) junkie xl (1) justice (1) kaiser chiefs (1) kajagoogoo (1) kanye west (2) kasabian (1) kasza tibi (1) katy perry (1) keane (3) kelly clarkson (1) kid rock (2) killers (2) kiss (2) koncert (2) kylie minogue (2) led zeppelin (2) lenny kravitz (2) lily allen (1) linkin park (2) madonna (5) mariah carey (1) mark ronson (1) mel c (1) messugah (1) metallica (5) moby (2) morcheeba (1) morrissey (1) motorhead (1) mtv europe music awards 2008 (2) muse (2) new kids on the block (5) nick cave (3) nightwish (1) nine inch nails (2) nme schockwaves awards (1) norman cook (1) nova rock (3) nova rock 2009 (1) nox (1) oasis (6) offspring (4) onerepbulic (1) onerepublic (1) panic at the disco (3) paramore (2) paul mccartney (1) paul weller (1) pendulum (2) phish (1) pink (1) placebo (1) popper péter (1) portishead (3) pussycat dolls (1) queen (1) radiohead (5) ratm (1) red hot chili peppers (1) rem (6) reunion (1) robbie williams (2) salt n pepa (1) scarlett johansson (1) scars on broadway (1) seal (2) sex pistols (3) sheryl crow (1) sia (1) sigur ros (1) skunk anansie (1) slash (1) smashing pumpkins (2) snow patrol (1) spice girls (2) star positive (1) stereophonics (1) stone temple pilots (1) suhancos (1) sziget 2008 (15) the cribs (1) the cure (1) the dresden dolls (1) the kooks (1) the music (1) the police (1) the prodigy (1) the streets (2) the ting tings (1) the unbending trees (2) the verve (3) timbaland (1) transglobal underground (1) u2 (2) ub 40 (1) ultravox (1) velvet revolver (3) victoria beckham (1) volt 2008 (2) volt fesztivál (1) weezer (3) whigfield (1) yazoo (1)

2008.01.09. 12:02 Tomazzo

Sógorlátogatás 2008 - Koncertek Ausztriában

Nem kezdted el az örömtől a falat kaparni, amikor megláttad, hogy idén fellép nálunk Kylie és Avril? Esetleg egy közelgő apokalipszis, a megszellőztetett Tokio Hotel koncert híre sem indított be? Akkor irány Ausztria, mert az osztrák sógoroknál azért mégiscsak tudják, mi kell a népnek! Még a magyarnak is...

The Bosshoss
január 16-17.

Érdemes az évet egy laza kis party-country-val indítani. A Toxic és Hey Ya sikítva, üvöltve, övcsatot fogva, csípőt riszálva és cowboy kalapban az igazi.

The Radio FM4 Birthday Party
január 19.

Ennél közelebb a Nada Surf és a The Hoosiers úgysem merészkedik, úgyhogy itt a vissza nem térő alkalom! Ráadásul a jegyár is egészen baráti. És hogy még a Chikinki is tiszteletét teszi ezen a rádiós szülinapi partin, hát az pedig maga a gyönyör.

Babyshambles
január 26-27.

Pete Doherty csapata a legjobb formájában van. Sajnos ez közismert tény, úgyhogy nem nagyon lehet jegyet szerezni a bulikra. De a remény hal meg utoljára, ugyebár.

Alter Bridge
február 3.

A Creed maradéka nem mutatott eddig semmi emlékezeteset, de hátha koncerten jobbak. Ha tényleg így van, akkor viszont egy laza parti még simán lehet az eseményből.

Jimmy Eat World
február 10.

A banda új lemezét, a Chase This Light-ot jön bemutatni, de ez bizonyára nem akadályozza meg őket, hogy lenyomjanak néhány régi dalt: The Middle, Sweetness, Lucky Denver Mint és Salt Sweat Sugar. Ez még lehet, hogy az egyhelyben álldogálós osztrákokat is megmozgatja majd.

The Mission
február 19.

Most már állítólag tényleg visszavonulnak. Ja persze. Ha más indok nem jut eszünkbe, akkor legalább ezért menjünk el a Mission bulijára.



Korn
február 20.

Amennyiben a tavalyi VOLT óta nem állt ki a boogie (vagy a pogó) a lábunkból, akkor irány Bécs, és álmodozzunk ADIDAS-okról, vagy szexről. Vagy szexről Adidasban. Kinek hogy tetszik.

Queens of the Stone Age
február 21.

Az év egyik legnagyobb stoner partija Bécsben lesz! Josh Homme-ék a Little Sister-ek fülébe súgják, hogy I Wanna Make It Wit Chu. Lehet, hogy nem a közönség lesz a legjobban beállva, de pont ezért szeretjük a QOTSA-t.

Neil Young
február 22.

A nagyöreg a Chrome Dreams II-t nyomja el, valószínűleg telt ház előtt. Mint mindig.

The Cure
február 23.

Úgy néz ki, mi most kimaradtunk a szórásból, de Bécsben még meghallgathatjuk a Cure új dalait, és saccoljuk meg csendben az 1 négyzetméterre eső Robert Smith imitátorok számát. Ez is Black Celebration lesz, és nem is akármilyen.

Panic! At The Disco
március 1.

Mire ideérnek, már senkit sem fognak érdekelni, de azért az emo-populációt valószínűleg durván beindítja majd az új lemez is, ami elvileg valami komplett szerelmes sztori lesz. Sok szembe lógó hajtinccsel, és szemfestékkel - feltehetőleg.

Eels
március 10.

Biztos, hogy egyetlen számra sem fogunk ráismerni, de ez még nem akadálya annak, hogy jól érezzük magunkat. Vagy hogy nyomasszanak minket. Mindegy, a lényeg az, hogy érzelmeket fognak kiváltani, valószínűleg zseniális módon.

H.I.M.
március 11.

Ha az amerikai turnézástól nem szálltak el, akkor eszméletlen nagy buli kerekedhet ebből is. A színpadon elszívott cigik száma valószínűleg bármelyik dohányzásellenesnél kicsapja majd a biztosítékot.

Editors
március 14.

Brilliáns zenekar, brilliáns albumokkal, és reméljük, hogy ez a jelző a koncertteljesítményük alapján is rájuk lesz biggyeszthető. Alig várjuk!

The Hives
április 2.

A Szigeten már többször is bizonyítottak, az új lemez pedig brutálisan jó lett. Mi kell még? Gyúrni kell erre az eseményre, mégpedig bőszen!

Fools Garden
április 10.

Össznépi Lemon Tree. Mondjuk azóta jobb számaik is voltak, csak kár, hogy ez már senkit sem érdekelt. Egy esélyt megér, hátha nektek is bejön.


Danko Jones
április 13.

Ahogy egy kedves barátom mondta: a Danko Jones olyan, mint egy mozdony, ami kíméletlenül áthajt rajtad. Fájdalmas ugyan nem lesz ez a koncert, csak másnap érezhetsz majd némi izomlázat.

Zucchero
április 26.

Az olaszok kedvenc cukrosbácsija elég jó albumot hozott össze legutóbb, úgyhogy érdemes megnézni őt élőben is, hátha nem tud rontani az élményen.


Tito & Tarantula
május 4.

Megjelenés szigorúan tequilától berúgva. Ha csak fele olyan jó hangulatot produkálnak, mint általában, akkor már megéri benézni.



Bon Jovi
június 4.

A hirtelen felindulásból elkövetett kifeszített kézfej-előrenyújtás nagymestere (régebbi hivatásos séróbáró) és csapata reméljük, hanyagolni fogja az új album dalait, és inkább lenyom egy szolid besztofot. De hogy lesz öngyújtózás a (You Want To) Make A Memory alatt, az is hótziher. Ájvannaléééjjúdáuninabedofrózeesz!!!

Nova Rock
június 13-15.

A nagy neveket nyilván még nem árulják el, de annyi már biztos, hogy készülhetünk egy kiadós NOFX pogóra és némi In Flames-re is.

Elton John
június 28.

Mindenki kedvenc meleg micimackója meglehetősen jó koncerteket nyom, szóval érdemes lesz valahogy jegyet szerezni, amíg még lehet. Csak éljük túl valahogy a Sacrifice-t és a Candle In The Wind-et. Mindenki hozzon magával még egy... hülye napszemüveget.



Celine Dion
július 1.

Las Vegas már nem menő, irány a nagyvilág! Celine új lemezét, a Taking Chances-t jön bemutatni, de bizonyára lesz itt olyan The Power of Love, All by Myself, meg My Heart Will Go On, hogy a Titanic újra elsüllyed majd. Reméljük, nem szégyenében, hanem a brutális hangterjedelemtől.


És ez még csak az év első fele! Folytatás később.

1 komment

Címkék: koncert ausztria


A bejegyzés trackback címe:

https://paprika.blog.hu/api/trackback/id/tr1290682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angels media 2008.05.03. 17:17:30

De aki lemearadt a kinti Zucchero koncertről, az megnézheti május 5 - én Budapesten, a Petőfi Csarnokban!!!!!!!!
süti beállítások módosítása