Album, koncert, miegymás

Utolsó kommentek

Címkék

30y (1) 30 seconds to mars (1) acdc (2) ace of base (1) ákos (1) alanis morissette (3) alicia keys (1) amanda palmer (1) amber smith (1) amy winehouse (2) anima sound system (1) annie lennox (1) atomic kitten (1) ausztria (2) babyshambles (1) backstreet boys (1) bad religion (1) balatone (1) beat dis (1) beck (2) beyoncé (1) björk (1) blind melon (1) blink 182 (1) blur (3) boyzone (1) brighton port authority (1) britney spears (4) brit awards 08 (2) bros (1) bryan adams (1) bush (1) b 52s (1) chemical brothers (1) chinese democracy (1) chris cornell (2) coldplay (12) comeback (1) craig david (1) creed (1) daniel powter (2) depeche mode (1) diddy (1) dido (1) disco express (1) dodgy (1) duffy (1) duran duran (2) eagles of death metal (1) east 17 (1) eiffel 65 (1) elbow (1) eternal (1) exit (2) fall out boy (1) fatboy slim (2) flying tv (1) fonogram (2) foo fighters (1) foxboro hot tubs (1) franz ferdinand (1) gavin rossdale (1) gnarls barkley (1) gogol bordello (1) goldfrapp (1) good charlotte (2) green day (2) grooverider (1) guns n roses (3) gwen stefani (1) haddaway (1) him (1) hurra torpedo (1) iron maiden (2) jacked (1) jackson 5 (1) jack white (1) james bond (1) jennifer hudson (1) jose gonzalez (1) junkie xl (1) justice (1) kaiser chiefs (1) kajagoogoo (1) kanye west (2) kasabian (1) kasza tibi (1) katy perry (1) keane (3) kelly clarkson (1) kid rock (2) killers (2) kiss (2) koncert (2) kylie minogue (2) led zeppelin (2) lenny kravitz (2) lily allen (1) linkin park (2) madonna (5) mariah carey (1) mark ronson (1) mel c (1) messugah (1) metallica (5) moby (2) morcheeba (1) morrissey (1) motorhead (1) mtv europe music awards 2008 (2) muse (2) new kids on the block (5) nick cave (3) nightwish (1) nine inch nails (2) nme schockwaves awards (1) norman cook (1) nova rock (3) nova rock 2009 (1) nox (1) oasis (6) offspring (4) onerepbulic (1) onerepublic (1) panic at the disco (3) paramore (2) paul mccartney (1) paul weller (1) pendulum (2) phish (1) pink (1) placebo (1) popper péter (1) portishead (3) pussycat dolls (1) queen (1) radiohead (5) ratm (1) red hot chili peppers (1) rem (6) reunion (1) robbie williams (2) salt n pepa (1) scarlett johansson (1) scars on broadway (1) seal (2) sex pistols (3) sheryl crow (1) sia (1) sigur ros (1) skunk anansie (1) slash (1) smashing pumpkins (2) snow patrol (1) spice girls (2) star positive (1) stereophonics (1) stone temple pilots (1) suhancos (1) sziget 2008 (15) the cribs (1) the cure (1) the dresden dolls (1) the kooks (1) the music (1) the police (1) the prodigy (1) the streets (2) the ting tings (1) the unbending trees (2) the verve (3) timbaland (1) transglobal underground (1) u2 (2) ub 40 (1) ultravox (1) velvet revolver (3) victoria beckham (1) volt 2008 (2) volt fesztivál (1) weezer (3) whigfield (1) yazoo (1)

2008.03.22. 12:54 Tomazzo

Muhaha - Legrosszabb cd borítók evör: Vol. 2

A pénteki muhaha és a technikai hiba jó barátok. A szerző és a technikai hiba nem jó barátok. A megoldás folyamatban, Muhaha rovat pedig újra szombaton.
Úgy tűnik, tényleg nagy az isten állatkertje, és köztük vannak bizonyos borítótervezők is. Ezúttal egy szopatós bábmester, a kutyával a hóna alatt szambázó ember, és a világ legrosszabb travija került terítékre. Komár Laci pedig újra bekacsint.





Modern Talking - You're My Heart, You're My Soul 1998

Thomas Anders, alias Más Tamás és legkedvesebb barátja, Dieter Bohlen a legtermészetesebb mosolyukat mutatják. Nem is csoda, hiszen valószínűleg a remek, világhírű német humor egyik termését mesélte nekik a fotós, hogy jobb kedvre derüljenek a nyakszintik és a vonyítva előadott "llllédik" urai az unalmas pusztai fotózáson.






Boxer - Below The Belt

Az aljas, K.O.-val kiütött férfi boxoló megsértődött, hogy egy festett körmű nő küldte padlóra. A sportoló azonban bosszút állt, és megcélozta azt a pontot, amely a legjobban fáj egy férfinak. Az aljas öklöző azonban buta is volt, vagy csak sohasem látott még nőt.











Billy May - Cha Cha!

Az építkezéseken dolgozó Józsit a szambatanfolyamra elkísérte hűséges kutyája, Tyutyu is. Az eb azonban szeretett volna inkognítóban maradni, ezért álarcot húzott a fejére. Hűséges gazdája pedig rosszul érezte volna magát, ha kedvence kimarad a jóból, ezért mindig a hóna alatt tartotta. De hoppáré, amikor Józsi a tánctérre lépett, észrevette, hogy elfelejtett cipőt húzni!









Aradszky László - Lady D.

SemmibőlsemAradszky Laci úgy gondolta, nagyon jó ötlet lesz egy többnyire szomorú témájú lemezhez (Diana hercegnő haláláról szól ugyanis a roppant megható címadó dal) olyan borítót tervezni, melyen egy elmeintézetből szabadult beteg mosolyával látható a hullámzó tenger előtt. Mivel Laci nem tudott eljutni a partokra, ezért az ötéves Pistike segített neki Photoshoppal megoldani a helyzetet. Alig látszik rajta.








Tony Tee - Time To Get Physical

A susogós melegítős srácnak épp azt súgja barátnője, hogy két lehetősége van. Az egyik az, hogy felemeli a hatalmas súlyt, vagy nem, de akkor a golyóira lép. Tony arca elég magabiztos. Talán azért, mert ő már tudja, hogy a súly nem lehet több 5 kilónál, és biciklinacis barátai egyébként is segítenek neki.










Ira North - If I Were A Woman

A keleti parti bibliaárus azon elmélkedik, milyen jó is lehetne az élete nőként. Súlyos.















Kevin Rowland - My Beauty

Kevin már nem álmodozik arról, milyen jó is lehetne nőként élni. A barkóját azonban még így sem hajlandó levágni. A combfix és a fecske párosítása csak akkor lenne az igazi, ha a háttérben alig láthatóan megbújó pink boát is a nyakába tenné. Bár akkor nem látszana gyönyörű gyöngynyaklánca. Mit tehet ilyenkor a megszorult ember?










Richard & Willie - Funky Honkey, Nasty Nigger

A csak és kizárólag felnőtteknek szóló mesedélutánon a bábmester produkciója közben egy anyuka nem bírja tovább hallgatni a pajzán történeteket, beindul és nemes egyszerűséggel leszopja az előadót. A művész úr azonban nem esik kétségbe, folytatja a mesét, arca azonban kissé elváltozik. Vajon be tudja fejezni a mesét, mielőtt rajongója végez?







Komár László - Aranyalbum

WOW! Káprázik a szemünk, vagy tényleg egy rakás Mini Me-vel készített képet Laci? Az Elvis stílusában megálmodott besztof borítóján nem is a sok-sok Komár a legsúlyosabb, hanem az a mosoly, amellyel annyi nőt meghódított már. A testtartás legalább öt fél kevertet feltételez!










Jim Post - I Love My Life

Végülis miért is ne szeretné Jim az életet? A kerti zuhanyból jön a víz, sőt, sűrű bajszán még ott fénylik a reggeli szalonnazsír. Na de most komolyan Jim, akkor miért vagy ennyire szomorú? Mert már eleged van abból, hogy odakint kell zuhanyoznod? Az arckifejezése mindenesetre olyan, mintha éppen most készülne odalépni hozzánk egy Fedél Nélkül magazinnal.







Poison - Look What The Cat Dragged In

A fiúk a klubból. A glamkorszak erősen mérgező hajmetál csapatáról a kép alapján a mai napig nem hisszük el, hogy nem a Bananarama kihelyezett tagozata volt.














Tino - Por Primera Vez

A helyi fiatal Michael J. Fox hasonmásverseny győztese a képen épp Fenyő Dácit nyúlja. Tino mindenesetre innentől kezdve rengeteg fellépést kaphatott melegbárokban, és Vissza a jövőbe fanklubokban, ahol valószínűleg sokszor kérdezgették tőle, hogy nyuszi-e. Tino azonban maga sem tudta a választ.











Seller - A Szelek Ura

Seller körül egyenesen izzik a levegő, vagy csak nem volt túlságosan sok kedve a kép készítőjének normálisan körbevágni őt. A legnagyobb meglepetés azonban az, hogy az ominózus dalban nem ő, hanem egy nő énekel! Seller Zsolt, a zenei agy látható ezen a príma borítón, mely jó szívvel ajánlható mindenkinek, aki a Szelek Urává akar válni. A nagyobb hatás kedvéért Zsolt még elengedhetne egy galambot is a képen. Akármilyen értelemben.

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://paprika.blog.hu/api/trackback/id/tr25390940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dani [Cunca] 2008.03.24. 09:14:05

Nagyon kemények ezek a borítók! Kész...
További sok sikert a bloghoz!

~Alice~ · http://dailyoutfitplans.tumblr.com 2008.03.28. 16:30:59

durvaság :) magyar mulatós albumborítókból külön megérné egy válogatás :)

akos · http://www.mocpages.com/home.php/1334 2008.04.01. 12:29:21

Kevin Rowland amúgy a Dexys Midnight Runners frontembere volt. (Come on Eileen-t mindenki ismeri.)

ziggy stardust · http://fagyis.blog.hu 2008.04.01. 16:20:42

ez lenne a dexys énekese? brrr.... az a kertésznaci akkor is jobb volt :)
süti beállítások módosítása